HOOPA'I-MAKA-MAKA MAKAPO RIVET

10 Makahiki Hana Hana
  • jin801680@hotmail.com
  • 0086-13771485133

Pehea e hoʻoponopono ai i ka pū rivet manual

1. ʻO ka mea mua, e hoʻomākaukau i nā rivets a me kahipū rivet manual.

Pehea e hoʻoponopono ai i ka pū rivet manual1

2. E wehe piha i ka lima o ka pu rivet me nā lima ʻelua, e hoʻokomo i ke koʻokoʻo rivet i loko o ke poʻo o ka pū, a e hoʻopili pono ke poʻo pū i ka ʻaoʻao rivet.

Pehea e hoʻoponopono ai i ka pū rivet manual2

3. E hoʻokomo i ke kino riveting i loko o ka lua riveting, i hoʻopaʻa paʻa ʻia ka pā riveted i ke poʻo pū me ka ʻole o nā hakahaka.A laila, e hoʻohana i nā lima ʻelua e huki i ke koʻokoʻo i loko a e hana hou i nā hana ma luna aʻe i nā manawa he nui (e pili ana i ka mānoanoa rivet a me ka lōʻihi rivet) a hiki i ka huki ʻana o ke koʻokoʻo rivet, e hoʻopau i ka riveting.

Pehea e hoʻoponopono ai i ka pū rivet manual3

4. A laila e hoʻopili iā ia ma ka countertop e pono ke kui ʻia e ʻike inā kūpono ia no kāu hoʻohana ponoʻī.

Pehea e hoʻoponopono ai i ka pū rivet manual4

5. Ma hope o ka hoʻohana ʻana iā ia no kekahi manawa, i ka piha ʻana o ka pahu rivet me nā lāʻau rivet, hiki ke hoʻokaʻawale ʻia a hoʻomaʻemaʻe ʻia ma mua o ka hana ʻana.hoʻokomo ʻia i loko o ke kino pūno ka hoohana hou aku.

Pehea e hoʻoponopono ai i ka pū lima lima limaInā hoʻohana ʻoehe pū rivet huki lima ʻelua, ʻO ka hoʻoponopono ʻana o nā lima ʻelua e pili ana i ke kiʻekiʻe o ka wehe ʻana a me ka pani ʻana o nā lima ʻelua, pono ke poʻo i nā pōʻai hoʻonohonoho, ʻo kekahi o ia mau apo nut, a ʻo kekahi o ia mau hex nuts, hiki ke hoʻololi ʻia kēia e hoʻoponopono i ka ka wehe ʻana a me ka pani ʻana o ka lima.


Ka manawa hoʻouna: Iune-29-2023